The Basic Principles Of پمپ ضد اسید

از مهم‌ترین ویژگی‌ها و مزیت‌های این پمپ‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

پیستون: پیستون، جزئی از پمپ شیمیایی نوع جابجایی مثبت است که درون یک سیلندر قرار می‌گیرد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

علت نامگذاری این پمپ های صنعتی با نام “پمپ ضد اسید” این است که با استفاده از پلیمرهای قوی، بستر مناسب برای حرکت سیالات خورنده فراهم شده است.

انواع مختلفی از پمپ‌ها وجود دارند که هرکدام از آن‌ها می‌توانند قابلیت‌های مختلفی را از خود به نمایش بگذارند. از جمله این پمپ‌ها می‌توان به پمپ پلیمری اشاره کرد که کاربردهای متعددی را به خود اختصاص داده است.

دیافراگم‌ها با توجه به سیالاتی که با آن‌ها در ارتباط هستند، از سیلیکون، وایتون، تفلون و نظایر آن ساخته می‌شوند.

این در حالی است که انواع محلول های شیمیایی و اسیدی و بازی این امکان را به راحتی دارند و می توانند به سرعت سطح فولاد و آلیاژ های آهنی را از بین ببرند.

این پمپ‌ها می‌توانند راندمان و عملکرد بهتری داشته باشند و در دبی و هدهای بالاتر استفاده شوند.

انرژی جنبشی به مرور تبدیل به انرژی فشار می‌شود. همین موضوع باعث خواهد شد تا سیال با فشار بسیار زیادی از خروجی به سمت بیرون هدایت شود.

هیچ یک از قطعات فلزی در تماس با سیال نیستند – بسیار مقاوم در برابر خوردگی.

نکته بعدی این است که جنس رویه ی این پمپ ها درست مانند پمپ های عادی از فلز و آلیاژ فولاد ساخته شده است و از یک لایه رنگ ضد زنگ نیز استفاده شده است. مسلما تنها عامل نابودی و خورندگی پمپ ها و سایر قطعات از درون این پمپ ها رخ نمی دهد.

هنگام انتخاب پمپ‌های ضداسید باید چند عامل را در نظر گرفت. به عنوان مثال باید مشخص باشد که مواد انتقالی در صنایع از چه نوعی هستند و این پمپ قرار است برای کدام صنایع به کار رود.

در اثر این افزایش انرژی دورانی انرژی جنبشی مایع افزایش یافته و با توجه به نیروی گریز از مرکزی که از طریق الکتروموتور محرک به پروانه وارد می شود و به دلیل ساختار و شکل بدنه پمپ به سمت خروجی پمپ هدایت شده و در این حالت حجم سیالات پوسته پمپ سانتریفیوژی به شدت افزایشش می یابد.

در پمپ اسید شویی یا ضد get more info اسید از محرکه‌های موتوری که غالبا دارای پروانه‌های پیچی هستند برای مکش استفاده می گردد. این پروانه‌ها که بسته و یا نیمه باز می باشند باعث شتاب دهی سیال شده و در نتیجه افزایش انرژی جنبشی سبب خروج سیال با فشار زیاد می گردد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *